Καφές

¡Tierra! Colombia 100% Arabica Espresso

Νότες τροπικών φρούτων.


ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΑΡΜΑΝΙ


Ανώτερο χαρμάνι, με εκλεπτυσμένη γεύση

Η αρωματική αρμονία και η απαλή γεύση πλαισιώνονται ιδανικά από την τυπική γλυκύτητα, με μια εκλεπτυσμένη οξύτητα και πλούσιο σώμα. Με πινελιές τροπικών φρούτων που συνδυάζονται με τα αρώματα μοσχολέμονου και άνθους γιασεμιού.

Αειφορία

Ο Lavazza ¡TIERRA! είναι το αποτέλεσμα της ηθικής δέσμευσης της Lavazza για αειφορία, σε συνεργασία με τη Rainforest Alliance, έναν ΜΚΟ που προωθεί τα δικαιώματα και την ευημερία των κοινοτήτων των εργαζομένων, πιστοποιώντας φάρμες που πληρούν αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ποικιλία

Τα χαρμάνια είναι διαθέσιμα σε espresso και φίλτρο, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και σε διάφορα μεγέθη, για τους πραγματικούς γνώστες του καφέ.

Ποιότητα

Η επιλογή του Lavazza ¡TIERRA! για τον χώρο σας εγγυάται ένα προϊόν άριστης ποιότητας, χάρη στην προέλευση του χαρμανιού, την προετοιμασία του, την προσεκτική αναζήτηση των καλύτερων κόκκων καφέ και το απόλυτα ισορροπημένο καβούρδισμα του κόκκου.

Πολυεθνικότητα

Στο πλαίσιο του έργου Lavazza ¡Tierra! πραγματοποιήθηκαν συνεργασίες με αρκετές κοινότητες μικρών παραγωγών στην Αιθιοπία, το Βιετνάμ, τη Βραζιλία, την Ινδία, το Περού, την Ονδούρα και την Κολομβία.
  • Σύνθεση : 100% Arabica
  • Προέλευση : Κολομβία
  • Επεξεργασία : Gattinara, Ιταλία
  • Αρωματικές νότες :  Τροπικά φρούτα, ξύσμα λεμονιού, γιασεμί
  • Καβούρδισμα : Απαλό